ArbeidsBrein biedt gespecialiseerde begeleiding:

 

Voor werknemers met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Voor werknemers met psychische klachten

Voor duurzame inzetbaarheid.  

Voor werkgevers

ArbeidsBrein ondersteunt werkgevers bij re-integratie tijdens de wet poortwachter. Daarnaast verzorgt ArbeidsBrein trainingen en werkplekonderzoeken met betrekking tot het verkrijgen van effectieve verzuimreductie. 

Voor werknemers

Werknemers ervaren vaak veel spanningen tijdens het re-integreren. Hetgeen vaak juist tegenwerkt. ArbeidsBrein helpt werknemers op een laagdrempelige wijze bij hun re-integratie. Met een maatwerk aanpak is de kans het grootst dat passend werk geleidelijk weer opgepakt kan worden. Tijdens de begeleiding wordt niet alleen gekeken naar de arbeids(on)mogelijk van werknemers, maar vooral ook naar de mens achter de werknemer.  

Begeleiding via zorgverzekering of WMO

ArbeidsBrein biedt hulp en begeleiding via het aanvullende zorgpakket van de meeste  zorgverzekeraars of via de Wet Maatschappelijke ondersteuning. Indien er behoefte is aan psychosociale therapie of gespecialiseerde begeleiding bij NAH, dan kunt u daarvoor ook bij ArbeidsBrein terecht. De visie is dat werk en privé met elkaar in balans moet zijn als voorwaarde voor duurzame inzetbaarheid en werkplezier. 

Oprichting

ArbeidsBrein is in 2011 opgericht door Barry Janssen – Linkedin
Als professional in werk, zorg en welzijn kijk ik oplossingsgericht naar re-integratie en duurzame inzetbaarheidsvraagstukken. Met ArbeidsBrein werk ik samen met een aantal vaste partners. ArbeidsBrein biedt haar diensten in heel Nederland aan.     

Contact

Neem contact op via het contactformulier voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer weten?

contact met ArbeidsBrein

Bel 06 – 2445 1960
of vul het formulier in.